Afstand 25km – Hoogtemeters 57 – Bestemming Tistrup (Denemarken) – Overnachting weer een shelter

Alhoewel we mochten uitslapen, deden we het niet. We werden uit de shelter gebakken, er waren 2 shelterd en we hadden blijkbaar de verkeerde gekozen … degene waar de zon opkwam, de andere stond mooi in de schaduw. Beginnersfouten, en dat op dag 413 !!!

Na een indianendans rond de totempaal zwaaiden we af, hop naar de laatste shelter van de reis.

Met onze laatste 20 Deense kroon kochten we nog wat rommel op de plaatselijke rommelmarkt. Iedereen content, Liv met een ring en Vic met iets dat ongetwijfeld iedereen (buiten mezelf) kent, een soort magnetisch ei waar een soort slangachtig ding uitspringt.

Op de shelter aangekomen maakten we ook nog eens werk van ons afsluitingslied, zoals dat hoort !!!!


    


    

De dag eindigde, zoals de beste dagen, met een onverwachte wending. Een mailtje van Sara (die de blog al een tijdje volgt en nu ook in Denemarken zit), een uitnodiging en een BBQ met bezoek. Het is leuk om ook eens een plekje te hebben waar we volk kunnen ontvangen, al waren we wel content dat de dochters Ronja en Inga ook scoutsmeisjes waren en er niets mee inzaten dat het toilet zich in het naburig bosje bevond.

Van de kinderen hadden we geen last … die zaten op het dak van de shelter. We hebben wel 2 keer de EHBO moeten boven halen, maar dat had gelukkig niets met dat dak te maken.

En de volwassenen hadden alvast 1 ding gemeen, mannelijke brouwers met een vrouw die zich het bier ook laat welgevallen.

Dat moet dus wel goed geweest zijn :-)