man

Dag in … dag uit
In weer en wind
Smog inhalerend, zijn longen vol fijn stof
opvallend -in zijn fluovest- maar toch direct weer vergeten
altijd aanwezig en schijnbaar overal
waakt hij over uw veiligheid
als een stille getuige
…naamloos…

DAT KAN TOCH NIET !!!

Hij verdient een naam
en die gaan wij hem geven.
Toon hem dat u hem waardeert,
en stel een passende naam voor.

enkele randbemerkingen

  • met een one time shot, elke dag weer, lomografisch (want ik moet ook een beetje aan de veiligheid denken, dat ben ik hem verontschuldigd) en op zijn paparazzi, is het me eindelijk gelukt. Ik heb hem op een ‘kwalitatief niet zo geweldige foto’
  • Terwijl ik dit typ merk ik dat al die files toch niet zo goed voor me zijn, hopelijk wordt het niet erger …. Maar toch, doe een voorstel, niet voor mij … voor hem!!!