Een nieuw thema … “Graag gelezen”

❤ Ik ga sowieso graag lezen bij de mama van vijf. Maar deze post vond ik wel héél tof. Ik heb immers al veel youtube-filmpjes gezien over “capsule wardrobes”, maar al besloten dat dat niets voor mij was. Maar voor de mama van vijf blijkbaar wel. Ik vind haar selectie zeer geslaagd en ik ben zeer benieuwd hoe dit experiment haar zal bevallen.

❤ “Taal is zeg maar echt niet mijn ding” … vreemd als je al bijna 8 jaar blogt. Maar de vaste lezers zullen wel weten dat hier af en toe een dikke -dt fout of andere taalfout passeert. Gelukkig heb ik dan Jacques die me direct een mailtje stuurt om me op mijn flater te wijzen.
Maar raar maar waar … ik ben wel op gefixeerd op vreemdelijk gebruik van noemen/heten. En het valt me echt op dat bijna iedereen dat verkeerd zegt.
Blijkbaar ben ik niet de enige die me hier aan ergert

❤ De laatste 2 maanden las ik veel vakantieverslagen. Het verslag van Oontje stak daar met kop en schouders bovenuit, en de schoon foto’s waren een leuke extra. Ik wil ook naar Wales.

❤ Die spiegel steekt me de ogen uit. Hij zou in onze gang ook schoon staan. Wat me eraan doet denken dat het nog steeds op mijn todo-lijst staat om een spiegel voor in de gang te zoeken.

❤ Grappig dat je zo kan meeleven met mensen wiens blog je al een tijd volgt. Ik herinner me nog toen ik Kelly haar blog ontdekte, zo zalig geschreven dat ik tot een stuk in de nacht doorlas. Ik las mee toen Dexter erbij kwam en ik vermoedde wel dat er ooit een nummer 2 zou komen. Nu kondigt ze op een leuke manier aan dat het zover is.

❤ Niet alleen deze blogpost, maar zowat alle interieurpost van Dietemin vind ik zo inspirerend.

❤ Na het lezen van deze blogpost zette ik de vierdaagse van de Ijzer op mijn Bucket list. Ik heb er al helemaal goesting in.

❤ Soms wil ik ook de ouder zijn die thuiskomt

“Graag gelezen”

Artikels die een gevoel teweeg brengen; nieuwsgierigheid, verlangen, interesse, medeleven, herkenbaarheid, …
Artikels die me inspireren, doen lachen, nadenken, blij maken, ..
Artikels die me bijblijven