❤ Eline De Munck wast zich 30 dagen niet als experiment. Ik ben zeer benieuwd naar de reportage voor het resultaat.
Maar ook deze blogster start met een experiment in dezelfde lijn. Zij gaat haar haar enkel nog maar met water wassen. En elke week komt er een update van het experiment.
Ik moet zeggen, ik ben sceptisch. Ik heb namelijk vet haar en ik was het bijgevolg elke dag. Veel te veel … dat weet ik ook wel … maar alles liever dan rond te lopen met een vettige bos haar.
Maar als onze blogster, die volgens mij nog veel ijdeler is dan ik, dit experiment geslaagd vindt na verloop van tijd. … dan zou ik wel eens kunnen volgen. Héél misschien weliswaar … voorlopig wacht ik nieuwsgierig af.

❤ Ik heb geen vouwfiets nodig, maar om één of andere reden vind ik de strida van Gerhilde Maakt bijzonder cool, vermoedelijk omdat je er een tandem van kan maken.

❤ Valerie van Voorgrond is een naaivriendin van mij. De laatste jaren zag ik haar evolueren naar een duurzamer, ecologischer leven om zo actief mee te werken en te inspireren naar een mooiere wereld.
Op haar blog vind je artikels over het maken van je eigen deo, een bokashi (een wormenbak zonder wormen om te composteren fermenteren), afvalarm leven, …

❤ Gewoon die paragraaf van die kinderloze wereldreiziger … die heeft dagen door mijn hoofd gemaald. Soms lijkt het leven van een kinderloze wereldreiziger inderdaad zeer aanlokkelijk ;-)

❤ Een “ugly-mug-wall” … hoe kom je erop. Grappig dat ik daar een tas tussen zie hangen die mij mijn schoonmoeder ook in de kast staat.

❤ Sommige bloggers krijgen leuke tripjes aangeboden maar heel het Fjällräven avontuur van Annemerel was toch degene waar ik lichtelijk jaloers (tof jaloers hé) op was.

“Graag gelezen”

Artikels die een gevoel teweeg brengen; nieuwsgierigheid, verlangen, interesse, medeleven, herkenbaarheid, …
Artikels die me inspireren, doen lachen, nadenken, blij maken, ..
Artikels die me bijblijven