De vakantie vliegt weer voorbij. Verf werd weer bovengehaald … deze keer zijn de kinderkamers aan de beurt.

image

Onze kinders hebben daar enkel maar de voordelen van.
Ze mochten op sport en creakamp (alhoewel Liv volgend jaar enkel nog maar het creagedeelte wil doen was het nen topper)
Er waren verkleedevenementen (maar nadat een meisje heel luid had geroepen dat Vic “zo schattig was”, viel het tijgetjeskostuum uit de gratie)
We slapen al een week met zijn vieren op één kamer (de onze … die met alle kleerkasten en 2 dubbele bedden behoorlijk vol staat)
En vandaag was er ongelimiteerd tv-plezier.

image

We zitten nog op planning, maar de dagen zijn toch langer dan ik hoopte. Het blijft toch altijd ongelooflijk hoeveel werk er kruipt in de afwerking van een kamer.
Afplakken, plamuren, schuren, primeren, verven, behangen, olien van vloeren, plaatsen van plinten … ik mispak me er steeds aan.

image

image

Meestal vind ik schilderen leuk, therapeutisch (mezelf en mijn gedachten) en komen er tijdens het proces enkele verlichtte ideeen boven. Nu echter was mijn meest lumineuze idee dat ik de gang, trap en de deuren ga uitbesteden.
Nog even tijd om hiervoor te sparen want gelukkig moet bezetsel lang drogen voor je mag schilderen.

Staan er nog op (verf)planning
Bovenste verdiep (dat wil ik spuiten … iemand ervaring mee?)
De badkamer (iemand een kleuradvies voor een badkamer met houten vloer, douche met zwarte tegels en witte badkamermeubels)
Tv-kamer (ooit wel eens)

En zo blijven we bezig … stap voor stap … nog veel werk te doen
… maar gelukkig zijn we niet de enige waar nog peertjes hangen, met hier en daar ongeschilderde muren (zonder plinten), gebrek aan deftige meubels en genoeg inspiratie om de komende jaren te vullen met voldoening.