wordle

Omdat ik van Bjeun mijn fiets niet gewoon bij de fietsenmaker mocht binnendoen (tja, van mij zou hij zijn broeken ook niet bij een kleermaker mogen laten inkorten), wou ik hem eens verrassen/impressioneren en zelf mijn remblokjes vervangen. Manman, wat een klucht.

Wat hebben we geleerd

  1. ’t is niet omdat er een G op uw remblokjes staat, dat je gewoon 4 G’tjes kan bestellen … neen, je moet er één afvijzen en meenemen naar de winkel. (G is dus blijkbaar geen type)
  2. ’t is niet omdat je fiets niet meer remt, dat je remblokjes afgesleten zijn … je kan ze bijregelen
  3. Als je te hard aanspant, dan remt je fiets constant
  4. Als je pech hebt, springen je ‘beide’ remkabels
  5. Als de nood het hoogst is … heb ik nog altijd mijne man (nadat Bjeurn eerst eens hartelijk gelachen heeft, is hij nu mijn fiets aan ’t herstellen)

BTW: Wordclouds zijn zo leuk