Eindelijk is het gedaan … de smaak van De Keyser. Ik volgde het nog omdat ik het in ’t begin wel goed vond, maar op ’t einde ergerde ik me enorm in alle personages… enkel Martine vond ik nog wel grappig omdat ze zo zalig neurotisch is.

Hélena en Alessandra hebben echt een slecht karakter, ze denken dat de wereld aan hun voeten ligt (wat raar maar waar nog zo blijkt te zijn ook).
Komaan, zoals die Alessandra langs hare neus vertelt  “Och ja, we zijn juist met elkaar naar bed geweest en ik wil een relatie met u, maar ik ben wel zwanger van mijn ex”. En dan verwonderd is dat Ruben hier niet mee opgezet is.

Maar de mannen van de serie, dat zijn nog de grootste onnozelaars. Dat de George nog voor zijn Hélena ging, dat snap ik nog enerzijds, ze heeft immers geld. Maar dat Ruben op enkele uurtjes beslist heeft dat hij zich wil binden aan de egoïstische Alessandra, dat maakt hem maar een dommerik in mijn ogen.

Ach ja … ’t is maar tv.