Pas tegen de avond toe was Liv uitgeteld. O erdag heeft ze wel 3 uurtjes geslapen, maar dan wel pas in de koets, dus van meerusten was geen sprake. En het gekke is de Liv er ook helemaal niet moe uitzag terwijl ze toch doodop moest zijn. De oogjes waren helder en met momenten kon er zelfs ne lach vanaf. ‘t is een ferme dame. Ik daarentegen kon mijn moeheid niet zo goed verbergen, Bjeurn heeft al ne shift van mij overgepakt zodat ik wat kon bijslapen. Ben ik blij dat wij met twee zijn. BAMmoederschap(Ja zo noemt dat tegenwoordig, geen Bewust Ongehuwde Moeder meer maar Bewust Alleenstaande Moeder) zou niet aan mij besteed zijn.

Ik heb vandaag wel al van enkele mensen gehoord dat kindjes na een osteopaatbezoek vaak een paar slechte dagen hebben, maar daarna zou het dan weer beter gaan. Ons meisje heeft toch nogal wat meegemaakt in haar oh-zo-korte-leventje ;-). Maar ze doet zij dat heel goed.

De Sint koopt tweedehands voor Liv. De oude man is mee met zijn tijd, hij heeft kapaza uitgepluisd en een super leuk activity center gevonden, in perfecte staat. Goed gedaan van die man!!!

Dit weekend ziet Liv de Sint voor het eerst. Ik vind het zelf al ongelooflijk spannend. Hopelijk geeft Piet haar niet de roe, of stopt hij haar niet in zijn zak, want met al dat wenen!!!