Om de ‘blote benen‘-maand in te gaan (ja, ik weet het, ik blog er veel over, maar ik vind het dan ook wel een héél leuk initiatief, vreemd, vermits ik in ’t begin niet bijzonder enthousiast was) en ook onder het moto ‘werk eens af, waaraan je begonnen bent’ maakte ik dit rokje eindelijk eens af.

Het patroon, een kooppatroon van ‘knipmode’ nl. rok nummer 13 (die je waarschijnlijk niet meer onder die noemer vindt, want de patronenshop wordt -eindelijk- vernieuwd), het patroon is ongetwijfeld wel ergens te vinden in één of andere knipmode, maar ik zou begot niet weten in dewelke.

rok13

Het stofje uit de kringwinkel … wat dit wel een zeer goedkoop rokje maakt.
juni2012 057 rok

 

Zakken waren niet voorzien in het patroon, maar geen rok zonder zakken meer voor mij. Ik zette er twee diepe zakken in volgens deze uitleg van ons aller vermiljoen.

juni2012 065 rok