Het wordt zomer, het wordt warmer.

Maar wat dragen jullie nu op ’t werk? Waar ligt de grens? Wat kan, en wat gaat erover?

Voor mij ligt de grens hier
rok, sandalen met blote tenen, T-shirt … geen probleem
Topje zonder mouwen … een randgeval (maar indien ja, dan toch enkel mits goede ontharing)
Slippers, topjes met spagettibandjes, mini-rok, hot pants, blote buik, diepe decolté’s … toch maar niet.

Voor mannen is ’t nog moeilijker … op veel werken wordt een short niet geapprecieerd. Ik vind het echter wel kunnen, indien gewoon een binnenjob. Ik zou het echter wel vreemd vinden moest ik een afspraak hebben met een verkoper die in short komt aanzetten.

Erg voor de mannen, vind ik dan, maar laten we maar niet te veel compassie hebben met onze mannelijke medemens. Laten we gewoon content zijn met onze ‘blote benen