Liv en Vic carnaval 20120217 - bijgewerkt
Precies of ik nu meer geniet van carnaval dan toen ik zelf nog klein was. Jammer genoeg heb ik de kinders ’s morgens niet meer gezien voor ze naar ’t school gingen, laat staan dat ik de stoet zag.

Maar Bjeurn is erin geslaagd om de kinderen in hun verkleedkleren te krijgen EN hij vond zelfs nog tijd voor een foto.

’s avonds liep Liv nog altijd te paraderen in haar trouwkleed (tesamen met alle ander kindjes in de zwemles) … onze boef vond het echter welletjes geweest.

Over onze boef gesproken … ’t is een echte zwemboef geworden. Geslaagd voor de proefles, vanaf vandaag zit onze Vic ook officieel op zwemles. Hij deed goed mee, en de meester verschoot ervan dat hij zoveel durfde. Altijd tof om complimenten over mijn kinders in ontvangst te mogen nemen.

PS. De smink heeft niet de papa, maar Liv aangebracht (zie neus)
Vic kan terug zien (haar = geknipt door mezelve)