En soms doe ik nog eens goed mijn best … om heerlijk te koken en smakelijke dingen op tafel te zetten.
Zoals dit heerlijke bladerdeegtaartje met geroosterde groentes van uit dagelijkse kost (ik voegde natuurlijk nog quornblokjes toe, want zo zonder vlees of vleesvervanger dat vind ik maar niets).
En op de koop toe maakte ik nog eens een heerlijke lasagne voor morgen.
Niet dat dat alles op prijs wordt gesteld, de kinderen lusten geen groenten, de man is niet gek van aubergines, en de koeka had geen honger.
En wie het zeker niet op prijs stelde was die onhandige autobestuurder die in de carrefour waar ik mijn inkopen ging doen, mijn auto eens flink ramde en er dan vandoor ging zonder een briefje achter te laten.
Gelukkig ben ik nogal goed in het bestoefen van mezelf. Dit is echt heeeeeeeerlijk.
Maar desalnietemin heb ik me voorgenomen om de eerstkomende tijd mij nooit nog zo uit te sloven. Koken is overroepen!!!!
He, wij hebben dit ook vanavond gegeten nadat ik het op mme zsazsa’s blog zag verschijnen. Zonder aubergines, maar met olijfjes, kerstomaatjes en rode ui bij. Ook wat peterselie en geen mozarella maar Parmezaan. Ik kan me dan ook nooit aan een origineel recept houden. Gij evenmin precies.
’t Was inderdaad lekker.
Terzijde, was dit uitsloven?? Dit is toch echt een super simpel gerechtje? Ik doe dat liever (en ’t gaat ook rapper, oventijd niet meegerekend) dan patatten zitten schellen en saucissen bakken.
En ge hebt uw groentjes eerst niet gegrilld precies. Dan gaat het toch nog veel sneller?
Ah, great minds think alike, ’t was de dag van de recepten gisteren, al kwam ik er zonder blusten en kleerscheuren vanaf… Klinkt in elk geval heerlijk!
Dat ziet er verrukkelijk uit. Mmmmm. Mag ik niet komen eten?
@Miss stik: ik kan me wel aan ’t recept houden, ’t enige dat ik extra deed was quorn bijvoegen.
Ik vond het toch behoorlijk wat werk, zeker als ge terwijl nog kinders moet entertainen.
Maar look persen, paprika’s schillen, ajuinen schillen, alles grillen in de pan (die direct vol zit) … vond ik toch behoorlijk veel werk. Niet als dagelijkse kost dus
@Sandra: voor u is er nog een stukje, voor de kroost heb ik niet genoeg meer over
@Riet: ’t was ook heerlijk, maar NIET voor herhaling vatbaar … ondankbaar grut !!!
Paprika’s schillen doe ik niet. Maar een tip voor de volgende keer: grillen hoeft niet. ’t Is schoon met die streepkes maar qua smaak zowat geen verschil. En dan is het echt niet zo veel werk, toch?
ocharme
da’s echt erg als ze al dat werk niet eens op prijs stellen!!