Instant verliefd op dit stofke van bambiblauw. Ik weet niet meer hoeveel het koste, maar het was meer dan ik tervoren ooit aan een stofke durfde geven. Een anderhalve meter nam ik, en het had geen 10cm minder moeten zijn, want geen bruikbaar stukje bleef nog over nadat ik deze rok eruitgeknipt had.

De rok is oorspronkelijk de rechte rok nr 12 uit knipmode september 2009, maar dan wat uitgeschuind tot een A-lijn. Ik maakte hem eerder, maar deze keer schuinde ik hem nog wat meer uit.
Hij heeft weer zakken (die nog dieper mochten) en voering (dus ik ben klaar voor nylons, maar dat stel ik toch nog zo lang mogelijk uit).

En dan zien jullie ook direct mijn nieuwe coupe … wat langer, wat minder blond en wat meer koper (het leven is een compromis en soms moet je de kerk in het midden houden)

IMG_2786

IMG_2789