Ge hebt de apps die je direct mist, en degene die je er een dag later op installeert (intern geheugen nog maar 85 MB …)

Kids Shape Puzzle
Ik had gezworen om mijn kinderen niet met mijn gsm te laten spelen en de eerste week ben ik al gezwicht. ’t kind kent zelfs al mijn ontgrendelprofiel. Och ja … we moeten de kinderen laten opgroeien met hedendaagse technologieën zekerst.

Talking tom
En nog ééntje voor de kindjes … kan hilarische toestanden opleveren wanneer het poesje herhaalt wat net gezegd is
Liv … zegt iets onduidelijks
Poesje … zegt iets onduidelijks na (met een belachelijk stemmeke)
Liv … Wat? Wat zeg je?

Foursquare
Omdat ik toch nog wil proberen om ooit nog Mayor van het bedrijf te worden waar ik binnen 4 dagen mijn afscheidsdrink geef alvorens af te zwaaien naar een nieuwe job. Tenminste … als hij eens stopt met valsspelen vanuit het bedrijf ernaast !!!!

Ringdroid

Belachelijk maar waar … je kan voor de SMStoon enkel maar kiezen uit standaardgeluidjes … wil je een ander … dan moet je ringdroid installeren.

 

en dan heb je de apps waar je nog over twijfelt.

Evernote
bijvoorbeeld. Geprezen bij vele lifehackers, maar ik ben nog niet helemaal overtuigd

Angry Birds
Een super leuk spelleke, maar ik ben gestopt met spelen toen ik helemaal vast zat in een level en niet verder geraakte

Car conductor – traffic control
Eveneens een leuk spelleke, maar het leven is meer dan spellekes alleen

Street view van google maps
maar dit lijkt me leuker eens ik ook een data-abonnement heb