Terwijl Bjeurn aan ’t afzien was op zijn fiets, 200 km naar Arlon door de regen…. hebben wij ervan geprofiteerd om ons eens volledig te laten gaan.

Liv is volgens mij het meest verwende meisje (maar ik ben mezelf ook niet vergeten hoor).

Ik ben verzot op Oilily, prachtig zijn die spullekes allemaal, maar jammer genoeg ook zo ontzettend duur. Vandaag heb ik ons mama en Liv speciaal mee naar Antwerpen gesleurd om mijn slag te slaan. En ’t was de moeite, nen echte aanrader!!! Er hingen nog héél schoon spullekes en ALLES was -70%.

Liv heeft ne jas, een T-shirt en 3 vestjes gekregen en ik een tas. ’t enige excuus dat ik heb voor mijn decadente uitspatting is dat ik Liv haar vestjes op de groei gespreid heb. Als ’t één te klein is, zal ’t ander wel passen ;-) Voor de rest hebben we de hema en nog wat “goedkope” spullekes gekocht.

Hieronder onze “buit”

De buit

De buit