Liv: een onrustige nacht maar toch van 22u tot 6u niet gegeten. ’s morgens toen ze werd afgezet aan de creche toonde ze haar allercharmantste lach aan Vinni (de verzorgster). Vinni was onder de indruk van ons vrolijke meisje. In de creche samen met Aurélie en Axel in de wipper gezeten, gespeeld en gekeken naar elkaar. Dan heel goed gegeten en nog even van haren tak gemaakt toen ze moest slapen (dat is geen verrassing want ‘t is gene goeie slaper, ons Livke). Tegen de late namiddag toe, begon Liv te huilen en mocht ze in de zelfschuddende wipper zitten. Dan naar huis met de papa in de fietskar. De fietskar maakt Liv precies slaperig, want het was de tweede keer dat ze erin zat en ze heeft er weer goed in zitten knorren.

Annelies: ondanks de goede voorbereiding, heb ik er toch een kwartier langer over gedaan dan gepland om in de creche te geraken. Maar eens we op routine draaien zal dat wel beteren. Het was gemakkelijker dan ik dacht om Liv achter te laten. Ten eerste omdat Liv zo gul aan ‘t lachen was naar Vinni (als ze had geweend zou mijn hart wel gebloed hebben) en ten tweede omdat ik echt een goed gevoel heb bij de creche. Vinni had me gezegd dat ik altijd mocht bellen overdag, en ’s middags kon ik het toch niet laten. Maar weer goed nieuws, Liv was heel flink en had goed gegeten. De werkdag viel ook super goed mee, we gaan er weer vollembak tegenaan.

Bjeurn: hier ook een grote aanpassing. Na ‘t werk vlug de fietskar aansluiten en Liv gaan ophalen. Het waren geen ideale omstandigheden voor deze onderneming. ‘t was nat, glad en koud. Maar Liv kon het allemaal niet deren. Goed ingepakt in haar karretje heeft ze lekker liggen knorren.

Julius: degene die precies nog ‘t hardste zijn kluts kwijt is, is Julius onze kat. Bjeurn kwam hem daarnet tegen in ons huis in de merodestraat (de vroegere woning die we nu aan ‘t verbouwen zijn). Slechts een 400tal meter van ons appartement waar we nu in zitten, maar dat Julius zo’n afstanden in de stad aflegt, hadden we nooit gedacht. Hopelijk vindt hij zijn weg terug naar zijn liefhebbend gezinnetje.