Afstand 65km – Bestemming Gent – Overnachting bij vrienden thuis … Katleen, Joris, Martha en Stella  

Met de emoties zit het vandaag terug snor … gelukkig, want Bjeurn en ik waren serieus onder de indruk van Liv haar crashke gisteren.

 

Vanmorgen stonden we op met 63 km op het programma en we vertrokken in de regen. Wat resulteerde in kippenvel bij de kinders die alle wind en regen van voor kregen. Maar eens ze hun regenbroeken aandeden waren ze snel terug opgewarmd … wat een gerief.

Onderweg namen we het eerste veerpont, te smal om comfortabel weer af te geraken. Rijden met een aanhangkarreke is immers als autorijden met een remorque.

Onderweg kwamen we ook nog een kameel tegen … hebt dat voor in België. Ideaal moment voor onze dagelijkse groepsfoto.
De rit was (voor mij althans) hard, 63km zo zwaar geladen, is toch wel veel … zelfs op het vlakke.

Op het einde begon iedereen moe te worden, en was er het typisch scenario …. verkeerd rijden en lastig worden op elkaar.

Maar als je dan aankomt in een huis dat ruikt naar pannenkoeken, waar op de ramen geschreven staat “welkom Vic, Liv, Annelies en Björn” … dan is alle leed snel vergeten.

De avond was super … de rode duivels verloren wel, maar de pizza’s smaakten zalig en de vrouw des huizes heeft de geweldig coolste hobby  … vogels die overleden zijn in dierenwinkels opzetten. Ik hoop op een workshop binnen 14 maand.