Dag allemaal (een begroeting mag wel na zo een lange afwezigheid),

het is lang geleden dat ik hier nog iets op de blog heb gezet en ik kreeg al bezorgde mailtjes, maaar geen paniek … alles is hier dik ok.

Wel veel veranderingen. Zoals je misschien weet besefte ik eerder dit jaar dat ik niet wou verder gaan in mijn huidige job, ik deed loopbaanbegeleiding en kwam tot de conclusie dat het tijd was voor verandering. Midden september ben ik uiteindelijk gestopt met werken bij mijn werkgever en vanaf 1 oktober werk ik aan mijn carriereswitch. Ik ben immers gestart aan een opleiding “Java Development”, een voltijdse opleiding die een jaar zal duren en belooft pittig te zijn. Maar ik ga deze uitdaging met héél veel goesting aan.

En zo pendel ik nu dagelijks met de trein naar centrum Brussel, groet ik elke morgen manneke Pis en ontdek ik nog regelmatig een nieuwe stripmuur. Het doel van dit jaar is niet enkel om een goede developer / programmeur / ontwikkelaar (of hoe je het ook wil noemen) te zijn maar ook om de leukste plekjes in Brussel te leren kennen.

Enfin het is aanpassen … terug op de schoolbanken, klasgenoten hebben in plaats van collega’s, huiswerk krijgen, stressen voor toetsen, pendelen met de trein,

Maar dat wil niet zeggen dat ik hier niets meer te vertellen heb, ik heb allereerst al een serieuze inhaalbeweging te maken op vlak van reizen, trips, … zo was er nog een weekend met 2 blogvriendinnen en kinders in de ardennen, een oudscoutskamp, een kanoweekend in de Biesbosch, een citytrip Boekarest en heb ik nog wel wat te vertellen over de daktent en Schotland.

En voorts zijn er nog de dagelijkse dingen waar ik mijn plezier uit haal, aan inspiratie ontbreekt het dus niet.

Tot binnenkort