Dag46: Van hot naar van Katoen

2017-10-24T22:39:24+00:00april 14th, 2012|Categories: Uncategorized|Tags: , , , , , |11 Comments

Verven

Na een dag schilderklaar maken, volgde nu een dag voor de eerste laag. Binnenkort hebben wij een buro … de lege kamer (ja dat bestaat … zottekes hé) is immers daarvoor bestemd.

Daarna sleepte ik mijn gezin mee naar ‘Van Katoen’, wat feitelijk niet zo slim was. Na 18u daar aankomen met kinderen die nog niet gegeten hebben. (De draaimolen op de vrijdagmarkt en Liv die de flosh ving waren ook nog een vertragende factor)

Liv ving de flosh

Het bezoek was bijgevolg blits … en op die blitse tijd

 • was Liv zeer teleurgesteld dat de sminkster haar niet in Mega Mindi kon sminken, maar kon de charmante dame Liv toch overtuigen om als prinses te gaan.
 • Haalde ik mijn bestelde boek op, maar kreeg ik de indruk dat de schrijfster mij niet bijster sympathiek vond, maar bij nader inzien is haar aaibaarheidsfactor misschien gewoon niet zo hoog.
 • Leek Bjeurn zijn portemonnee gestolen, maar  bleek deze gewoon uit zijn zak gevallen en werd hij door een eerlijke vinder aan de organisatie bezorgd … waarvoor nen dikke merci.
 • Zag ik wat blogmadammen (altijd leuke ontmoetingen, dit keer wel wat kort), en vond ik dat de mademoisellen van de organisatie er bijzonder schoon uitzagen.
 • Had ik de uitstap misschien wat beter moeten inplannen, maar ben ik vooral content dat mijn schilderwerk van de dag afraakte en dat ik niet tijdens het piekmoment aankwam
 • Hadden de kinderen hun kuren (zie foto Vic).

 

Vic de auto 

11 Comments

 1. Kelly 14 april, 2012 at 22:52 - Reply

  De mademoisellen straalden inderdaad! En het lijkt mij inderdaad het beste dat je niet tijdens het piekmoment er was. Allez, ikzelf zou daar met kinderen toch weinig goesting in gehad hebben ;-)

 2. ilse 15 april, 2012 at 07:57 - Reply

  Uhum, dan hebben we samen de “speakers” gehaald. Ik vermoed dat de “zakkenrollers” waarschuwing kwam na jullie voorval …
  Onze jongste ging op zoek naar zijn mama (terwijl hij met de papa op stap was en mama aan het workshoppen was). Toen ik “Nand zoekt zijn mama” uit de luidsprekers hoorde schallen heb ik toch maar even de papa gebeld.
  Jammer dat we elkaar niet gezien hebben.

  En wie was die schrijfster?

 3. Annelyse 15 april, 2012 at 10:40 - Reply

  Wij hebben de speakers niet gehaald. Ocharm dat Nandje.Idd jammer dat we elkaar niet gezien hebben, maar ons bezoek was echt zeer blits.
  De schrijfster? Awel, die madam met haar rokjes allemaal :-)

 4. ilse 15 april, 2012 at 14:25 - Reply

  Aja, die schrijfster … maar ik denk dat ik wel begrijp wat je bedoelt ;-)

 5. An 15 april, 2012 at 14:36 - Reply

  Toch blij je even tegen ’t lijf gelopen te zijn! En zo’n schoon plafonds seg!

 6. oon 15 april, 2012 at 19:37 - Reply

  Ik was toch heel blij dat jullie er waren. Het was inderdaad weer ‘in een flits’, maar jullie waren er wel en dat vonden wij heel fijn!

 7. Annelyse 15 april, 2012 at 21:24 - Reply

  @An en Oon: insgelijks ;-)
  @An: awel de plafonds, die komen in orde, ik had er schrik voor aangezien ze toch niet meer in super staat waren, maar ’t resultaat mag gezien worden (wel héél wit, ik zal nog voor wat kleur moeten zorgen)

 8. Liselore 15 april, 2012 at 23:06 - Reply

  Ja, leuk om je nog eens gezien te hebben!

 9. tinne 15 april, 2012 at 23:07 - Reply

  Ha, die portefeuille waar wij aan de van katoen kassa over aan het speculeren waren. Die werd namelijk gevonden aan de wiskey-tasting. En door een vriendelijk koppel naar de kassa gebracht. Blij dat hij terug bij de eigenaar is.

 10. villa speelmama 16 april, 2012 at 21:12 - Reply

  Hihi, aan de wiskey-tasting, betrapt! :-D Maar dat was wel nodig natuurlijk na zo’n hele dag kei hard werken met uw hoofd omhoog, amai! Chique dinges dat plafond!
  En LOL voor Vic bovenop de auto! :-)

 11. Lichtindeduisternis 24 april, 2012 at 22:52 - Reply

  Grappige opmerking, dat van die aaibaarheidsfactor. En benieuwd wat jij precies begrijpt, Ilse ;-). Ik ben nog steeds verrast als ik de stem hoor. Had die nooit zo in gedachten als ik de stukjes las.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.