Tips van de dag, allen van ♥ Lies  

  • Voor de chocoliefhebbers is de choco LA vida vegan (hazelnoot) uit Bioplanet een aanrader (dat vertelde Steven me trouwens onlangs ook, al betwijfel ik of ik ooit iets ga verkiezen boven de pure Boerinnekeschoco die ook vegan is)
  • Ik ben ook flink fan van David en Luise. Dit Zweeds koppel heeft een blog (Green Kichen Stories) vol met vegetarische en vegan gerechten. Ook hun kookboeken zijn erg mooi. Opgelet niet alles is vegan, maar veel gerechten wel.
  • Een recept voor vegan appel-banaan pannenkoeken

Enfin … gelukkig waren er nog tips want ik schaam me om het te zeggen maar dit was een héél zondige dag.

’s morgens brunch van de atletiek … tenzij ik enkel pistolets met speculoospasta at was het vrij onmogelijk om vegan te eten. Ik heb dus dik gezondigd … en meteen ook ne gewone yoghurt genomen en gewone melk in mijn koffie gedaan. Deze brunch staaft mijn stelling “het is moeilijk om buitenshuis vegan te eten“.

Als avondeten is het een barbecue voor Bjeurn en de kinderen (die zal ook wel niet vegan verlopen) en ik at de rest van de Jamaicaanse curry van gisteren op !!!

Ik zou zeggen … morgen beter … maar ik ga morgen weer brunchen en ik heb al op de website zien staat dat een vegan variant niet mogelijk is. En daar is mijn stelling weer bevestigd !!!