Katrien haar recept scoort 10 op 10 op vlak kindvriendelijkheid. ’t was al lang geleden dat iedereen hier nog zo flink at.
Dees recept was zonen topper (niet enkel bij de kindjes, maar ook bij Bjeurn) dat het ook op de menu van deze week staat. Nu echter met verse broccoli ipv een diepvriesbroccoli-wortelmix en met ricotta ipv mascarpone
Tagliatelli met broccoli
- Tagliatelli
- Broccoli
- Zalm
- Mascarpone
- Kook de tagliatelli en broccoli (dit kan zelfs eventueel in dezelfde pot als je de tagliatelli er op ’t einde bijdoet. Giet af
- Bak de zalm
- Doe mascarpone onder de broccoli en tagliatelli en voeg er brokjes zalm onder.
Oh, dat maken wij ook heel vaak: wij voegen er room en geraspte Emmentäl aan toe i.p.v. mascarpone. En ook pijnboompitten.
Fijn dat het smaakte! ;)
Ik ben in je blog gedoken om op te zoeken of ik eigenlijk had geschreven dat we dat met gerookte zalm eten. Niet dus.
Dus als ge dat ooit nog eens klaarmaakt; gerookte zalm in reepkes, dat gaat nóg sneller!
Goei tips … dat zullen ze ook wel graag lusten.
mmmm, pijnboompitten
Ik kan mascarpone dus echt alleen maar zien in combinatie met suiker, eieren, koekjes en koffie hè… Al zal bovenstaand recept wel beter scoren qua voedzaamheid, vermoed ik :-) Misschien toch maar eens proberen….
Geweldig, moet ik weer geen inspiratie zoeken voor morgen ;-) (voor de luttele keren ik thuis kook…) DIKKE MERCI !
@Saskaya: ik had het daar ook moeilijk mee, maar gelukkig ben ik nogal volgzaam (op vlak van recepten toch)
@Kaat: met veel plezier
ha, iemand is mij voor ! Ik wou net zeggen : kan je niet gewoon gerookte zalm erbij doen ?
Zalig, ik ga dat hier snel eens voor elkaar brengen !
o ja, ik ‘stoom’ de brocolli gewoon (nog sneller ?)