Deze keer een snel receptje van mijn eigen zusje … dat moet wel goed zijn … en dat was het ook, zeeeer goed … althans voor Bjeurn en mij … de kinders lusten blijkbaar geen perziken … héhé, soms vraag ik me af wat ze wel lusten buiten boterhammen met coco (op zijn Vic’s)
Pilav – voor 4 personen
- 1 ajuin
- Varkensvlees
- groot blik tomatenconcentré
- 1 kl sambal oelek
- 1 scheutje ketjap
- Groot blik perzikken
- ev. wat rauwkost om erbij te serveren
- Ajuin fruiten in de pan
- varkensvlees toevoegen (in stukjes) en bakken.
- Tomatenconcentré erbij doen
- kl sambal oelek, scheutje ketjap op einde erbij.
- Sap van een blik perziken bijgieten.
- 15minuten laten stoven (zorgen dat het niet aanbrandt)
- Rijst klaarmaken (1 kop rijst, 2 koppen water en 1 bouillonblokje … deksel erop tot het kookt, daarna véééél roeren zodat het niet aanbakt)
- Perziken toevoegen.
- Serveren met ev. wat rauwkost om toch wat groenten binnen te hebben
Geef een reactie