taart1
taart2

Lichtindeduisternis had gelijk. Dit is een toprecept!!!

Vooraleer ik me eraan waagde, vroeg ik aan mijn schoonmoeder enkele tips… Als ik de hertogin ben van de desserts is zij de koningin.
De koningin vroeg me meteen om het recept eens door te geven, dat wou ze ook wel eens maken.
De allerbelangrijkste tip voor mij was om room van zeker 35% te kopen, anders krijg je hem niet opgeklopt. Enne roomboter is ‘goei boter’, ‘echte boter’ of ‘melkerijboter’ in carrefourtermen.

Deze taart is echt niet veel werk, er komen geen eieren aan de pas en hij moet niet in de oven. Hij kan dus bijna niet mislukken.

En ons babybezoek (ja, na ruim 3 maand is nog bijlange niet iedereen gepasseerd, maar dat vinden wij geen erg) vond het ook heerlijk en wederom werd het recept gevraagd.

U kan het niet proeven, maar alvast de foto’s aanschouwen. En voor het recept, klikt u maar hier.
En als deze link niet meer marcheert heb ik het recept voor al de zekerheid in de commentaren ook gezet. Dit toprecept wil ik immers niet kwijt … want sommige mensen durven dat, hun blog tot tweemaal (misschien drie) volledig wissen. En dat is zonde, echt zonde!!!