Ik vind het altijd leuk als oude bekenden hier een berichtje nalaten. Zoals ook Joke, die een super recept achterliet … dat ik bij gebrek aan inspiratie maar JokeS Bladerdeegding noem
JokeS Bladerdeegding
- allemaal groentjes (diepvriesgroenten direct versneden en al, ratatouille-diepvriesgroenten mét wat worteltjes erbij, spagettigroenten … de mogelijkheden zijn legio)
- look, scheut olijfolie, eventueel een patatje in kleine blokjes erbij…
- wat kip of stukjes worst
- een kippenbouillonblokje en wat italiaanse kruiden
- dit alles wat aanstoven
- dan op een kruimel- of bladerdeegvel, dit dichtvouwen en dan 20 minuten de oven in:
Dit recept was ‘nen hit’. Ook mede door de frietjes die we erbij klaarmaakten in de wok.
Niet dat het er zo goed bij past, maar ’t was nen overschot van de koeka haar feestje en in ’t weekend mag er al wat meer.
Maar in elk geval ‘het bladerdeegding’ werd gesmaakt en wordt gegarandeerd nog gemaakt.
Deze post heeft trouwens ons huishouden nogal veranderd. We maken een weekmenu, shoppen online, kopen veel meer diepvriesgroenten, en hebben altijd inspiratie (althans toch nog voor een tijdje .. en daarna beginnen we weer van voren af aan)
Ik weet niet of je nog recepten nodig hebt, maar toevallig ben ik op mijn blog net begonnen met “luie wijvenrecepten”. Snel klaar, niet teveel ingrediënten en meestal lekker bevonden door mijn kids.
k
@ruimtevisser: oh, dat past in mijn concept, nooit recepten genoeg trouwens …ik ga direct eens een kijkje nemen
Awel, ik ben hier ook al veel komen piepen naar de snelklaar-recepten, zo handig!
*woehoe* ik ben bekend ;-)