1 september was een zwarte dag … ik moest mijn irl zusje inruilen voor een virtueel exemplaar.

Niet dat het een verrassing was, ze kondigde het al een hele tijd geleden aan. Ik dacht dat er een baby ging aankomen, een trouwfeest, dat er een huis was gekocht of dat er iets anders leuks stond te gebeuren …. maar niets was minder waar … bleek dat ze ons gewoon een jaar verweesd ging achterlaten. Australië was het doel!!!

Gelukkig had in tussendoor nog genoeg besognes van mezelf, zodat ik niet besefte dat het vertrek echt wel dichbij kwam en nog steeds besef ik niet dat ik mijn zus (en Liv haar meter) voor een jaar niet zal zien.

In tegenstelling tot vele anderen gaan wij hen (ja, haar lief mocht mee) niet bezoeken. Wat niet wil zeggen dat we hen minder zullen missen.

In tegenstelling tot vele anderen, vloeiden er hier geen tranen. Wat niet wil zeggen dat we hen minder graag zien.

Wij wensen jullie het allerbeste toe, dat jullie leuke avonturen mogen beleven, schoon foto’s mogen trekken en grappige verhaaltjes mogen schrijven.
Wij volgen jullie blog op de voet !!!