Het ligt hier wat op zijn gat, enerzijds wijd ik het aan het feit dat ik geen laptop heb en niet altijd goesting heb om me terug te trekken in den buro (bloggen op nen tablet, dat is het toch niet), anderzijds ben ik ook niet zeker hoe ik met deze blog verder wil. (dus niet “OF ik met deze blog verder wil”, maar “HOE” )
Snelle receptjes die zijn nog steeds gewenst, tegenwoordig misschien zelfs weer meer dan voorheen.
Onze weekavonden zullen immers weer een pak gevulder worden. Liv gaat immers competitie skaten, wat inhoud dat ze 2 weekavonden moet trainen.
We zullen een strakke planning en goede voorbereiding moeten hanteren om de avonden zonder al te veel stress door te komen.
Dit receptje zal daar zeker bij helpen. Van mijn vriendin kreeg ik enkele 10-minuten receptjes door en dit was het eerste dat ik testte.
Boontjes, met spekjes en patatjes
- Boontjes (vers of diepvries) – 1000g
- Patatjes in schijfjes (gewoon uit ’t pakje) – 1000g (of 1,5 pakje)
- spekjes – 300g (1,5 pakje)
- Alles bij elkaar in de wok met olijfolie, peper en zout
- 12 minuten wokken
Oh, ik heb ook een topper:
Pasta opzetten. Brocolli in de wok stoven, gerookte zalm erbij, potje boursin cuisine erover en de pastasaus is klaar!
Smakelijk.
Bedankt … komt op de menu !!!