Ik heb het loopverslag eens anders aangepakt … voor, tijdens of na elke training heb ik een filmpje gemaakt en samengegoten tot een weekoverzicht.
Ik heb deze week 5u en 51min gelopen, maar jullie krijgen de samenvatting in 3min 38seconden.

Ik zal toch blij zijn als de dagen eens deftig beginnen te lengen, het valt me op dat ik wel héél veel in het donker moet lopen. En lopen in de koude daar heb ik geen probleem mee (al moet ik zeggen dat ik het deze winter nog niet echt koud heb gehad, ik loop meestal gewoon met een T-shirt met lange mouwen), maar lopen in het donker daar heb ik het wel moeilijk mee.
Gelukkig heb ik tegenwoordig de run light, waardoor ik ’s nachts niet beperkt ben tot de goed verlichte dorpskern.

Mijn loopplezier is volledig terug (al valt dat niet zo echt op in het filmpje … bij het monteren viel het me op dat ik bij aanvang nooit veel zin heb om te beginnen … maar die goesting komt meestal wel tijdens het lopen, en is er altijd na het lopen)  

Het dieet slaagt nog niet zo aan, maar ach … er zijn nog 13 weken over om gezond te doen. 2 kg minder is 7 minuten sneller … dat moet ik gewoon constant in mijn achterhoofd houden.

 

De cijfers

Aantal kilometers gelopen: 57 km
Gewicht (gemiddelde van week): 59,6 kg

Training 1: 11.60 km – 58m:54s – 05:05 min/km
Lopen van ’t werk naar huis

Training 2: 5.28 km – 41m:08s – 07:48 min/km
Avondloopje met Liv 

Training 3: 11.62 km – 1h:11m:41s – 06:10 min/km
’s morgens naar ’t werk lopen

Training 4: 8.60 km – 52m:00s – 06:03 min/km
Fartlek in het donker

Training 5: 19.68 km – 2h:07m:35s – 06:29 min/km
Met de loopvrienden