Ik ben zojuist tot de conclusie gekomen dat ik al mijn polar loopdata die ik vanaf 2004 bijhoudt met mijn polar … kwijt ben. Al mijn kilometers, snelheden, hartslagen, gewichten, tekstjes …. weg.
Lijkt misschien totaal onbelangrijk, maar voor mij met het moto ‘wat niet is gedocumenteerd, is niet gebeurd’ een ramp.

Ik ben dus behoorlijk pissig.

Allereerst op mezelf omdat ik geen recente backup had en omdat ik in 2010 mijn bloglijstje niet heb bijgehouden. (in de rechterkolom maakte ik een overzicht)

Op computers die altijd crashen als ’t niet past.

En ook op polar, omdat ze een belachelijk programma hadden. Omdat ze me nog 10 euro hebben laten betalen voor een zelf gecopieerde CD met het nieuwe programma, dat eigenlijk niets nuttigs meer kon dan het oude programma.
Dat je de loopgegevens niet kon exporteren naar excel, stockeren op het net of een wekelijkse update automatisch doorsturen naar je persoonlijke mail.
Zo zou ik dat dus laten marcheren als ik mevrouw Polar was.

En nikeplus is al niet veel beter, want daar kan ik ook nog steeds niet deftig uploaden en ben ik ook loopdata van kwijt.

Ik voel me dus noch bij Polar, nog bij Nike (nog) gelukkig en heb besloten dat ik op grootmoeders wijze ga teruggrijpen naar een excelfile die ik dan via googledocs beheer en bijgevolg nooit kan verliezen … wat ge zelf doet, doet ge wederom beter.

En ik hoop ten zeerste dat dit niet leidt tot een nieuwe loopdip :-(
Als u mij nu excuseert, ik ga mijn excelfile aanmaken en wat verder mokken.