Afstand 18km – Hoogtemeters 198 – Bestemming Nerja (Spanje)  – Overnachting camping Nerja

We brachten de dag door in Engels gezelschap. 

Op de camping leerden we gisteren al Will kennen (de man in het midden), een militair die de wereld rondreisde sinds hij met pensioen ging (op zijn 50!). Eerst met moto en tent, en later met moto en mobilhome. Vermits hij ook veel had rondgetrokken met de tent wist hij perfect hoe hij ons het kon plezieren … met het aanbieden van een koffie van zodra onze tent rechtstond.
Julie en Ron zijn een beetje hippies (inclusief lange haren en gitaar), ze nodigden ons ’s morgens uit in hun mobilhome voor een tas koffie, en voor de kinders thee met een heel klein wolkje melk en veel suiker … en ook veel chocolade. Zalig … en toen we de warme mobilhole uit stapten was het ook buiten al goed warm.

En toen fietsten we naar Nerja waar we met Rohini en Darren hadden afgesproken. 

Nerja staat bekend als het mooiste stadje van de Costa del Sol, en dat kan kloppen. We spraken af op het prachtige balcón de Europa, met zicht op de zee en de bergen. (er is tegenwoordig trouwens dikwijls sneeuw te zien op de bergtoppen … die ook weer even snel weer verdwijnt … magnifiek)

Het weerzien was heel tof en weer te kort, maar vermits Rohini en Darren verhuisd zijn naar Wales (waar we nog niet geweest zijn), en vermits zij ook nog niet bij ons geweest zijn vermoed ik dat er nog wel een vervolg op komt.