Ik maakte hem al eerder, ’t is feitelijk het eerste gehele kinderkledingstuk dat ik ooit maakte… maar deze keer maakte ik de ‘Market Skirt’ zoals het hoort, in dezelfde stijl en ‘met’ zakken. De rok stak snel ineen, maar die zakken … daar heb ik serieus op zitten foefelen … niet dat ze moeilijk zijn hoor, maar knoopsgaten, rafelen, knopen aannaaien (stom met de hand, had ik het maar met ’t machien gedaan), … daar kruipt wat tijd in.

IMG_8666

Ons model was niet zo enthousiast, ik wou een vrolijk meisje met gele schoentjes tegen een muurtje plaatsen, maar daar had Liv -die er altijd in slaagt als nen bohemien uit te zien- helemaaaaaal geen goesting in.

Let ook op haar bijpassende T-muts, want assortie is leuk. Ik ben immers van plan om voor mijn verjaardag een rok in ’t zelfde stofke te maken. Allé, ik was van plan om voor Liv een rokje in dezelfde stof als mijn rokje te maken. Maar aangezien mijn patronen nog niet zijn toegekomen, kon ik maar best eerst aan dat van Liv beginnen. (hopelijk komen ze morgen aan, want ik zal mijn werk nog hebben als ik tegen vrijdag mijn rok wil)
En daarmee bevestig ik hierbij nog eens aan Liezelmama en dochter assortie … da’s helemaal niet erover… da’s super tof (jammer dat mama, dochter en zoon assortie wel belachelijk zou zijn, want Vic houdt volgens mij niet van bloemekes … alhoewel hij mans genoeg zou zijn om het met stijl te dragen)

IMG_8658