Afstand 51km – Hoogtemeters 84 – Bestemming Lungomare di Sabaudia (Italië) – Overnachting wildkamperen 


  

   

De kinderen hebben gepleit voor een extra nacht, en ik ben ervan overtuigd dat we zeer welkom waren gebleven bij onze nieuwe vrienden. Maar na het ontbijt, het live volgen op tv van een viering in de gouden tempel in Punjab, de obligate groepsfoto’s, een rondje op de pino hase, puppy knuffelen. .. namen we afscheid en trokken we verder. Dat is ook het leven van een trekker, weggaan op de hoogtepunten op zoek naar een nieuw verhaal.

   

   

Het werd een mooie rit eerst tussen kiwivelden en dan weer aan de kust.
Ook werden we weer veel aangesproken door lieve en geïnteresseerde Italianen … zelfs in de supermarkt stonden we ineens in het midden van de belangstelling toen de winkeldame het luid uitriep toen ze ontdekte dat we met de fiets vanuit België kwamen. 

En Bjeurn was geshockeerd toen andere mensen hem vertelden dat Italië stopt onder Rome … 

Na 6 dagen binnen slapen zijn we content om onze tent nog eens te mogen gebruiken. Het vinden van een wildkampeerplekje was niet zo eenvoudig maar uiteindelijk zitten we op een plek waar we zelfs een kampvuur konden maken … niet slecht dus.

Vermits Bjeurn en ik vandaag 19 jaar verliefd zijn tekende hij nog een hart van vuur voor mij … meer moet dat niet zijn.