Afstand 44 km – Bestemming Rosliston  – Overnachting Camping beehive 


Het verblijf bij Darren en Rohini was perfect.  We ontbeten samen in de tuin, kregen nog een lunch en cake (a lot of delicious cake) mee en ze begeleidden ons nog naar de winkel waar we met hun hulp de beste prijs kwaliteit kregen. Powerbanks (want de onze hadden het begeven), zonnecreme in blok, SD-kaart en de inkopen voor het avondeten.

We zeiden geen vaarwel, maar tot ziens … dit bezoek heeft ons echt veel energie en enthousiasme gegeven en we zijn weer heel wat wijzer geworden door hun tips&tricks en geïnspireerd door hun levenswijze. 


Op aanraden van Darren bezochten we het National Memorial Arboretum in Alrewas … een ingetogen eerbetoon aan de Britse oorlogsslachtoffers waar we weer veel te lang bleven, en waardoor we dan ook weer laat op de camping aankwamen. En weer verloren we een weddingschap omtrent de afstand. Tijd dat we stopen met weddingschappen afsluiten of dat we beter beginnen plannen. Dat laatste zou moet lukken met de tips van Darren, die eigenlijk een youtube-kanaal met al zijn touringadvies zou moeten opstarten, indachtig.


De camping is één van de betere … bomen en plek om kamp te bouwen en een vriendinnetje voor Liv en vriendjes voor Vic. Het eerste cricket-spel is een feit !!!

Op het eind van de dag nam Bjeurn nog een koude douche … het valt ons op dat de prijs van de douche omgekeerd evenredig is met het warm water.

Hoewel we beiden een UK-simkaart met data hebben, blijkt het internet niet goed te werken, blijkt trouwens niet abnormaal te zijn. Het zal de eerste keer (maar waarschijnlijk niet de laatste keer) zijn dat het verslag met vertraging online komt. Hopelijk blijven jullie er niet voor op.