Naailes

Maandag naaidag (voila, dat levert weer veel hits op via gore zoekresultaten)

De naailesrok* (grijs met rose bloemekes) moet volgende week afgewerkt zijn. ’t zal nipt zijn (ik heb dringend nen overlock nodig zodat ik ook thuis kan verderwerken, maar eigenlijk heb ik dan ook een -al dan niet voorlopige- naaikamer nodig, en daarvoor moet ik eerst eens aan het schilderen beginnen.)

Verder hebben we nog ’t stofke links (gescoord in de kringwinkel voor een prikje). Deze wordt eveneens een rok* voor mezelve.

En de soepjurk rechts, die wordt prachtig … ooit … want een soepjurk die 10 maten te groot is, aanpassen naar de regels van de kunst is niet evident.

 

*Ooit, kocht ik in een zotte bui (toen stoppen met shoppen, nog niet hip was) 3 knipmodepatronen. Nu maak ik nummer 1 en 2, ooit waag ik me nog eens aan nummer 3, de blogrok (die dan misschien al terug in de mode is)