Dubbele inhaaldag.

Inhaaldag van wijvenweek, want nog altijd heb ik mijn mening niet gegeven. Ik heb echter geen zin om een mening te verkondigen, te illustreren en te onderbouwen. En het is zondag voor iedereen!!!

Ik stond ondertussen ook een dag achter met het 366 dagen-project.
“Waar ben ik toch aan begonnen?” vroeg ik me -afgelopen 19 dagen- meermaals af. Maar door een lief mailtje van een vriendin van weleer (die ik nog steeds moet beantwoorden), een super compliment van de geweldige madam Silmarven en het feit dat Jacques terug is, weet ik weer waarom ik dat ambitieuze plan in mijn kopke stak.

Deze zondag krijgt u enkele beeldjes van mijn dag

Een zondvloed in de speeltuin … gevolgd door een helse fietsrit naar huis met een huilende Vic en een verkleumde, mopperende doch zeer fink fietsende Liv
(mijn dochter is precies zoals ik, die kan goed gezind worden door eens goed te klagen en te zagen)
Zondvloed

 

Als uw man overdrijft met de vermicelli in de soep, zeggen de kinders: “Jeuj spagetti !!”
Soep