Tuning

Waarom heeft die een brommer op zijn auto? … Vraagt Liv (terecht)
Vraag dat aan die man zelf ! … Zeg ik haar
Zeg …. Roept Liv tegen de man (jongen) … Waarom heb jij een brommer op je dak, en hoe kan die eraf?
Maar zelf de tuner kon dat kleine meisje niet uitleggen wat de zin van tuning was

———–

Dwong mijn dochter me om eieren uit te blazen, zodat die mee konden naar t school (dat ze die ‘daar’ maar schilderen) … en was ik vergeten hoe moeilijk dat dat was, gelukkig ben ik ondertussen expert (na 1 gesneuveld en 3 goei exemplaren … den truuk is gewoon om de gaatje groot genoeg te maken)

———–

Vond Liv mijn eten … zo njammie, dat ik het wil opeten #zwanworst met restjes en uitgeblazen ei

———–

Brak ik het kannetje waar Bjeurn zo aan gehecht is
Scherven brengen geluk?

———–

Kreeg ik een fles wijn met een kerstbal

Kerstbal

———–

Ging ik naar een voordracht van supernanny ‘Wendy Bosmans’