supervrouw

  • Omdat ik twee kinderen op de wereld heb gezet
  • Sindsdien geen 50% van de nachten nog heb kunnen doorslapen en er ‘meestal’ in slaag om overdag een werklustige werknemer, een toffe mama, een goede collega, een liefhebbende vrouw … te zijn en dan nog mijn best doe om er steeds uit te zien om door een ringetje te halen
  • Omdat ik -zelfs als ik twee straten verder geparkeerd sta- erin slaag om met een peuter, een baby in een maxicosi, een verzorgingstas, een trolley, een handtas en een ikeazak vol met kleren , in één keer tot thuis te geraken (en in twee keer tot boven)
  • ik altijd alert ben, zelfs als de kinderen elders logeren
  • ik cake kan bakken, kopvlechten kan maken, een fietsband kan plakken, een autowiel kan vervangen en nog veel meer
  • Omdat ik ’s morgens om 6 uur -in plaats van te slapen zoals normale mensen– mijn dochter (en zoon) kan leren tellen, en er nog van genieten ook
  • Omdat mijn werkdag niet gedaan is, als de kinderen in bed liggen, maar dan de was, de plas, de vuile keuken, de rekeningen, …. mij roepen

Soms denk ik dat ik supervrouw ben
… maar dat is niet
… ik ben gewoon een mama … zoals er zoveel zijn!!!

Mama’s, we zijn toch super hé ;-)

Maar ik vergeet natuurlijk ook de superman in huis niet !!