Papa, papa …. riep Liv vanaf de moment dat ik haar van de kribbe ging halen totdat hij een uur later effectief thuis was. Om dan om te switchen naar Mama, mama … toen ik me klaarmaakte om naar de les te gaan.

Ze ging aan mijn been hangen en ik moest van mijn hart een steen maken (zeker nadat ik gisteren juist ‘Sophie’s Choice’ uitgelezen heb… heel triest en niet goed voor het moederhart) en haar van me afduwen om te kunnen ontsnappen.

In de les hebben we leren werken met Brigde. Handig programmake, maar ondanks Jasmijn haar enthousiaste inbreng toch wel wat saai (sorry Jasmijn). Maar Jasmijn zou Jasmijn niet zijn als ze er niet in zou slagen mij met een positief gevoel naar huis te laten gaan.

We hebben het tweede deel van de les raw-foto’s bewerkt. En ik heb beseft dat ik ook ne reflexcamera wil. Met ons toestel kunnen we nooit foto’s zo bewerken met zo weinig kwaliteitsverlies.

_DSC0074ori
_DSC0074