Afstand 67km – Hoogtemeters 516m – Bestemming West Kyloe (Engeland) – Overnachting camping old mil

Er was een heus uitzwaaicommittee op de vorige camping. De mensen zijn hier toch wel echt sympathiek, we maakten gisteren kennis met enkele Schotten uit Edinburgh met goede reistips.

Weer bezochten we een kasteel, het Warkworth Castle  … en weer waren we onder de indruk … Bjeurn van de bierkelders en ik van the view vanuit de paleiskamers.

Voor een kustroute zagen we vandaag maar weinig kust, maar lunchen deden we wel met een schoon zicht op rotsen, zee en weides.
Er zijn weer meer hoogtemeters maar Liv en ik amuseerden ons kostelijk met de Pkes-taal (depe pepekepestapaal blijpijft depe mapax) en met het verzinnen en kwelen van klaagliedjes (waarom is het toooooch zoooo moeilijk, waarom is er toch bergoooop)

De camping is zeer winderig … ik vermoed een combinatie van regen op komst en van locatie (de naam van de camping ‘old mil’ wijst al op veel wind).

We mogen trouwens van geluk spreken dat we nog geen regen kregen want er werd 95% regenkans voorspeld.

Vanavond was het mageren Hans … we kwamen immers geen supermarkt meer tegen en in de nabijheid is er ook niets. We aten onze voorraad leeg en nog een blik pasta dat eigenlijk niemand echt lustte.

En dan vroeg in bed … ik hoop dat ik slaap voordat de storm losbarst.