Afstand 60km – Hoogtemeters 507 – Bestemming Bricqueville sur Mer (Normandië Frankrijk) -Overnachting camping Aire naturelle Ferme de Hauts Vents

Na een dagje rust kriebelde het om weer te gaan fietsen en andere horizonten te verkennen, alhoewel we niet goed uit ons bed geraakten  (ligt vermoedelijk mede aan de gratis pinten die we gisteren op de camping nog kregen omdat de barman zijn leidingen wou kuisen en het vat eerst moest af zijn). 

De morgen bracht veel mist en ook weer veel condens in onze tent … zelfs als het niet regent moeten we soms met een kletsnatte tent vertrekken. Vermits de nachten nog vrij warm zijn gaan we vanacht eens slapen met enkel de vliegenramen gesloten in de hoop wat minder condens te hebben.


We deden 40 kilometer verkeersvrij op de voies vertes maar de allermooiste kilometers waren deze op een off-road stuk dat we via de garmin gepland hadden. Soms moet je de gok wagen als er een niet geasfalteerd pad op de route ligt … doen we het of niet. Wij waagden het maar achteraf gezien was het super geschikt als mountainbike of trailrunning route, maar niet voor zwaargeladen trekkingfietsen met zakken aan de zijkanten. 

Enfin … we deden net geen rechtsomkeer maar op een bepaald moment twijfelden we wel.

We hebben ook de eerste aanwijzing naar de compostella-route gezien … spannend. Als alles volgens plan verloopt kunnen we morgen of overmorgen de eerste stempel in ons pelgrimsboekje laten zetten.