Afstand 27km – Bestemming Dunkerque – Overnachting Camping Municipal La Licorne – Pech kapotte hydraulische rem

Vanmorgen namen we afscheid van Gijs, een geweldige host, ik kan me niet inbeelden wat je meer wil … een goede kamer met opgedekte bedden, avondeten ( … jammer genoeg hadden we al gegeten toen we bij hem aankwamen), ontbijt, een geweldige setting en zalige tuin en bovendien héél tof gezelschap.

We gingen nog een keer op de deathride en zwaaiden af.

Jammer genoeg raakten we niet ver, we hadden een defecte rem en spendeerden 2 uur bij de zeer sympathieke fietsenmaker Kurt (Vanheste Sport) in Adinkerke, die “ons depaneren” tot zijn prioriteit 1 maakte. Ondertussen las ik de kinderen voor uit Harry Potter. En Harry Potter sloeg aan, Liv en Vic zijn helemaal fan.

Uiteindelijk (na fietspech , veel wegenwerken en omwegen, en zeer veel tegenwind) geraakten we toch in Frankrijk.

We geraakten zelfs aan de zee. En voor wie zich afvraagt of vic zijn tanden ooit nog zullen doorkomen … vandaag zagen we dat ze “eindelijk” klaarzitten. 

De camping heeft alles wat we nodig hebben … een picknickbank, een leuke plek tussen het groen, een speeltuintje en een poortje naar de zee. 

Je zou trouwens niet zeggen dat het grote vakantie is, het is hier praktisch leeg op de camping (zalig).
Na al de verpampering in België (waar we enorm van genoten hebben) breekt er een nieuw hoofdstuk aan … we zijn in het buitenland, slapen in onze tent en moeten zelf koken. Het wordt dus anders, maar we kijken er enorm naar uit.