Afstand 68km – Hoogtemeters 363 – Bestemming St.Jean d’Angely – Overnachting Camping Val de Boutonne

Raar maar waar, we sliepen na de storm allen nog heel goed. De kinderen waren tevreden omdat we voor deze keer een jongens en een meisjescompartiment maakten in de tent ipv een volwassenen- en kinderenkamer. Wij waren vooral opgelucht omdat onze tent ons droog hield (tegen onze verwachting in, want we weten dat ze soms lekt)

De volgende ochtend verschoten we wel, het hele terrein lag vol takken en er was zelfs een boom omgewaaid. Gelukkig hadden we gisteren bewust een zo open mogelijke plek uitgezocht.

Ook onderweg moesten we op sommige plaatsen de weg nog vrijmaken … gelukkig hebben we daar personeel voor.

Voorts kunnen we niet meer ontkennen dat de zomer ten einde is.

Wat niet wil zeggen dat het water minder aanlokkelijk is (voor Liv).

De camino beleving begint te komen (alleen hebben we nog geen enkele andere pelgrim gezien).
Gisteren waren we met 2 kampeerders op de camping, maar de camping van vandaag staat helemaal vol … altijd vreemd. Met campings is het zoals met mensen … sommige liggen je en andere niet. Ik kan er niet echt de vinger op leggen maar met deze camping klikt het niet. We zijn wel heel blij met het afdak van de (leegstaande) permanente tent die naast ons staat, zo konden we toch nog overdekt eten (want het regent weer) in plaats van in een tent die nog nat is van gisteren.  

Ik was trouwens héél blij dat het vandaag een pak frisser was dan gisteren, mijn sportieve prestaties zijn immers altijd omgekeerd evenredig met de temperatuur … het fietsen ging een pak vlotter.