Heb ik al gezegd dat mijn sociaal leven in tijden van kinders, verbouwing, werk… zowat ‘nihil’ is?

Awel, mijn sociaal leven is nihil !!!

Als ik de mensen in mijn omgeving dezelfde fouten zie maken als ik … proberen te combineren van verbouwingen, kinders, een toffe job, … dat denk ik altijd bij mezelf … “Tof, ik zie je wel weer als je binnen een paar jaar terug uit je hol kruipt”

Want veel tijd is er niet meer … om naast de verplichte nummers ook nog eens … een goede vriendin/zus/dochter te zijn, nog eens flink veel overuren te kloppen, een boeiend sociaal leven te hebben,  te sporten, de bestsellers gelezen te hebben, de garderobe van de kroost bijeen te naaien, elke dag een goei maaltijd voor te schotelen aan ’t gezin en op de koop toe … er nog eens altijd uitzien om door een ringetje te halen !!!

Vandaag had ik echter een keuze
A. een Vlaamse avond met spelletjes en opdrachtjes … maar ik ben zo moe, dat ik echt geen zin had om ook daar nog een verplicht nummer uit te voeren … ik doe dat op ’t werk al genoeg.

B. wat bijklappen met een vriendin die ik al super lang niet meer gezien had bij ons thuis. Lekker ontspannend, niets moet, alles mag … gewoon gezellig thuis.

Ik koos bijgevolg voor optie B.
… en ik moest de vriendin super vroeg buitenzetten, omdat Liv één van haar beruchte hysterische huilbuien had … niet meteen hoe ik het in gedachten had.

Gelukkig is het niet allemaal kommer en kwel … op een vrijdagavond is er nog steeds chips en desperate housewives !!!