Het is chaos in mijn hoofd … en elke slimme vrouw (en zelfs sommige mannen) weten dat enkel lijstjes dan rust brengen.

Ik bracht mijn ‘Astrid Taken App’ terug tot leven en synchroniseerde hem met producteev.

Vandaag op de lijst

  • ToDolijst updaten
  • Weekmenu opstellen en een ‘Collectandgo-tje’ opstellen
  • Een zeer saai document van 12 pagina’s lezen
  • Een SMS sturen, die ik al veel vroeger had moeten sturen (ik ben geen goede vriendin de laatste tijd, waarvoor mijn excuses, maar dat komt hopelijk wel weer terug goed … als de rook om mijn hoofd is verdwenen)
  • De bewijsstukken voor de belastingen verzamelen (waarom kwellen ze bij de belastingen toch altijd de mensen die veel geld terugkrijgen)
  • Nog eens een mailtje sturen naar het bedrijf dat mij wel een huisnummer opstuurde, maar dit niet doet naar de winares van deze give-away. Op hoop van zege dat dit in orde komt, anders zullen we verdere stappen moeten ondernemen *woehoe*
  • nog eens bloggen
  • eens vroeg in bed kruipen (dit is nu om 22u30 al mislukt, dus zal ik maar beter naar morgen verschuiven)
Slaapwel mijn beste, morgen is er weer een energievretende dag met 7 af te vinken taken.