Ik ben niet snel jaloers, maar nu toch wel een beetje.

’t is nog niet erg genoeg dat de collega’s ’s middags gaan lopen (dat mijn looppartner zelfs vervanging voor mij gevonden heeft) en dat ze volop trainen voor de “ING Antwerp 10 miles(die ik normaal ook op mijn loopagenda zet) en dat de 20 km van Brussel er dit jaar niet zal inzitten (’t zou ’t vijfde jaar op rij zijn dat ik zou meedoen).

Maar nu heeft Lien toch wel de leukste motivatie om te lopen. De geluksvogel is uitgedaagd voor een ‘Nike+ Challenge’. Dit is een challenge tussen mannelijke en vrouwelijke bloggers waarbij het uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk kilometers te lopen. De challenge wordt afgesloten met de 20 km van Brussel die ze als VIP mogen meelopen. Een leuke uitdaging dus, maar wat het allemaal extra leuk maakt is dat ze daarbovenop nog sportschoenen krijgen en een iPod nano met een sensor om de afstandsmeting te kunnen doen. Leuke gadgets dus… als dat niet aanzet tot lopen.
Ik supporter alvast voor de vrouwen.

De 10 miles en de 20km van Brussel zit er in elk geval voor mij dit jaar niet in. 8 april wordt Wiz verwacht, dan nog 6 weekjes rust, maar dan begin ik er terug aan… op ’t gemak welliswaar. En omdat ik er al zoveel goesting in krijg heb ik besloten dat ik zeker zal meedoen aan de KWBloop in Weerde.3.5km, 7 of 10.5 km ’t maakt me niet uit, maar meedoen zal ik.