Met sommige kinderen kan je ook nergens komen!!!! Bij Liv is ‘t juist omgekeerd. Ga ermee weg en ze is zo braaf als een engeltje, terwijl de volumeknop thuis wel wat hoger staat. Tijdens de koffieklets met Elke en Tuur was Liv weer een voordbeeldkindje. ’s avonds zijn we met het hele gezinneke op restaurant gegaan en tegen alle verwachtingen in heeft ons meisje geen kik gegeven. (Normaal heeft ze ’s avonds toch wel een huiluurtje). Daarmee hebben we ook de “Globo restobar” op de Wollemarkt eens kunnen uittesten. Waarom zetten we dit er nu specifiek bij? Omdat het nen aanrader is!!

De Globo Restobar was inderdaad een aanrader, wat wel jammer was, was dat er ondanks de mooie locatie en het lekkere eten bijna nooit volk zat. Onze trouw ging door in de Globo Restobar en in de voorbereiding zijn we hier toch enkele keren op prospectie geweest, maar altijd zaten we daar alleen.
Later is het restaurant dan ook een stille dood gestorven, om te worden overgenomen door een zaak die volgens mij hetzelfde lot beschoren is.
Aan wat ligt het, te weinig reclame en een locatie die niet zo gekend is denk ik. Jammer, echt jammer