Afstand 61km – Hoogtemeters 538 – Bestemming Passignano sul Trasimeno (Italië) – Overnachting camping La Spiaggia

         

  

Op de agenda nog een kort bezoek aan de Sint-Fransiscusbasiliek. Knap … eens een ‘andere’ kerk, gezellig zelfs volgens de kinderen. Maar de kinders vonden vooral alle paters, nonnekes en bedevaarders die er rondliepen boeiend.

Tot het laatste moment heb ik op een mirakel gehoopt (dat we Vic zijn knuffels terugvonden), maar helaas.

Voorts 

  • 3 gebroken spaken 
  • een route die ons via de autostrade leidde, en die we dus moesten herplannen (en die dus langer werd)
  • Ik die in een kauwgum ging zitten  waardoor mijn rokje en zadel smerig zijn 
  • Afzien bij het bergop fietsen, terwijl een voetganger me inhaalt en mijn garmin zich op pause zet omdat ik zo traag vooruit ga
  • een camping die pas morgen open ging en ons verder stuurde
  • campingburen die vinden dat we te dicht tegen hun staan (terwijl wij helemaal naar de andere kant van ons perceel staan)
  • Wind … waardoor koken moeilijk was … het eten dat bijgevolg niet zo smaakte.
  • Vic die door een speelkameraadje in het water geduwd is
  • veel regen die morgen voorspeld is

Is het dan niet meer leuk?

Jawel, maar soms, als ik het koud heb en het is donker en we zitten buiten nog wat te eten of iets anders te doen, dan ben ik jaloers op die mensen die zich installeren in hun lekkere warme camper en een flesje wijn open trekken.