Door de storm

Steken, dat was lang geleden – Johan Verminnen – sebiet inpakken – 2 dagen mijn kinders niet zien – serieuze stormschade op de velden – sommige mensen wonen zo afgelegen dat ze met een kruiwagen hun vuilzakken moeten brengen naar ’t eind van de straat – een verloren bliksem en een luide donder … ’t gaat toch niet weer beginnen  – blaffende honden toen ik een foto wou trekken van een tafereel à la Gnomeo en Juliet – Oh jee … het stortregent – voelt wel zalig eigenlijk – reclame van Tahiti – doeme … ’t raam van mijn kamer staat nog open – plassen zo groot dat ik ze niet kan ontwijken – wauw-gevoel – waarom moest ik die gsm nu persé meenemen, welke IP graad zou die hebben? – ik ben helemaal doorweekt, mijn tegenliggers krijgen de wet T-shirt er gratis en gratis bij – als Tom zijn HTC Desire een wasbeurt op 40° overleeft, dan zal de mijne een stortbui ook wel overleven – geef je over aan de regen – zaaaalig