Een nieuw jaar … een nieuwe thuis … een nieuw begin!!!

Zo ook op sportief vlak.
In 2011 ben ik al op 25 september gestopt met lopen, om ook op ’t eind van de maand te stoppen met fietsen. De pijp was uit … verbouwingen en CMV eisten hun tol.

In 2012 zijn er weer volop goede voornemens.
Terug starten met fietsen, het begint te kriebelen, maar de spits afbijten is nog niet gelukt (en dat is natuurlijk het moeilijkst). Ondertussen woon ik al 2 km dichter bij ’t werk en 12 km is wel een schone afstand. Als ik nog wat nadenk over de nieuwe fiets die ik eigenlijk wel verdien als ik terug begin, de dure benzineprijzen, de conditie die ik weer op zal bouwen, … dan komt dat één dezer wel in orde.

Het lopen opnemen is ook niet zo evident in de winter, doch heb ik mijn motivatie gevonden … en dan in de vorm van een loopclub… vanaf deze woensdag ben ik lid van ‘de heidejoggers‘. Ondertussen ben ik al 2 keer mee gaan lopen, en lopen in groep is gewoon echt leuk.

En voor de motivatie voor in 2012 hebben we op endomondo ook een nieuwe challenge gestart. Wie wil meedoen en Lies van de eerst plaats kegelen is hier welkom (en wie wil meedoen zonder die ambitie ontvangen we ook met graagte)