Amai, een hele eer, nog maar pas aan ’t bloggen en al een nominatie. Bedankt Lien.

 

Mijn awards gaan naar

Lien: Lien mag zeker niet ontbreken, dit is immers mijn eerste kennismaking met het fenomeen “bloggen”. De blog van Lien heb ik al googelend gevonden toen ik zocht op “lopen en zwanger”. Lopen deed ze toen niet meer, maar ze was wel net als mij zwanger van haar eerste kindje, Janne. Tot op de dag van vandaag blijven haar schrijfsels me boeien.

Ella: Deze site volg ik ook op de voet. Ella is een maandje jonger dan Liv. Volgens mij is één van haar ouders ook fotograaf, want de foto’s zijn prachtig.

Tuur: Tuur is voor de verandering eens een echt vriendje van Liv, en de mama een vriendin van mij. Wij zijn hoogstwaarschijnlijk elkaars grootste lezers.

Kruimels: Mama met ongelooflijk veel schrijftalent. Blog leren kennen via de Flair.

Liefde is … een kindje maken: Leuk om te lezen wat me binnenkort ongetwijfeld te wachten staat. De avonturen van een mooie meid met mooie naam Renee.

Life as Saar: Saar is een toffe madam die ik heb leren kennen op de draagdoekenworkshop van Lien. Toen nog hoogzwanger met bovendien een verhuis in ’t verschiet. Ondertussen verhuisd en mama van Titus.

Nike: Nike (eveneens een toffe madam) was ook op de draagdoekenworkshop met Tristan. Sindsdien ben ik geabonneerd op haar blog.

Isla: De enige waar ik nog geen link naar had. Dit is “mijn nieuwste ontdekking”!!!

De reglementen:
1. De winnaar mag het logo plaatsen.
2. Plaats een link naar degene van wie je de Award hebt gekregen.
3. Stuur de Award naar tenminste 7 andere bloggers, die door hun actualiteit, thema’s en designs opvallen.
4. Zet de links van deze sites op je blog.
5. Laat een berichtje achter op de betreffende site.