Afstand 41km – Hoogtemeters 83 – Bestemming Dax – Overnachting Camping l’Oree du Bois

De Harry Potter Saga is ten einde … ik las alle boeken uit en ze zijn nu ook allemaal in detail verteld aan de rest van de familie. Aan wie zich wil verliezen in een verhaal kan ik deze boeken ten zeerste aanraden … de hype is volledig terecht.

Ondertussen zit ik nog wel in discussies verwikkeld, met Nenoo en met  mijn gezin, over wie nu de held van het laatste boek is. U mag uw mening altijd in een mailtje sturen (dan kan ik mijn opinie wat onderbouwen)

Nu is er het zwarte gat … ten eerste moet ik nog wat bekomen van de intense Harry Potter marathon … ten tweede is een van onze ereaders gesneuveld.

Onze dure kobo aura H2O ereader bleek een miskoop. Waterdicht en stofdicht … maar zo fragiel. Een kleine val van de ereader, met beschermingshoesje, in het gras zorgde ervoor dat het scherm voor eeuwig in “sleeping mode” blijft staan. Ironisch genoeg met het boek “Nooit meer slapen” van Willem Frederik Hermans op zijn scherm.
Maar ik heb beloofd aan Bjeurn dat ik het ga loslaten (lees ik heb er al genoeg over gezaagd) … we zijn dus op zoek naar een nieuwe goedkope ereader (in Frankrijk) … tips naar winkels of merken zijn welkom.

En als we deze hebben waag ik mezelf misschien aan de “Games of thrones” reeks.

Ik moest van Bjeurn trouwens zeker nog in het verslag vermelden dat we een wielrenner eraf hebben gereden (voorbijgestoken dus) …  

Op het vlakke halen we soms wel 20 km/u … tegenwoordig is het trouwens bijna volledig vlak. Benieuwd wat dat gaat geven als we binnen enkele dagen de Pyreneeën over moeten.